Tilipalvelu Balans Oy

Y-tunnus 2828512-4
Malmin kauppatie 4 A D63, 00700 Helsinki+358 442939917


Palvelut ja hinnat:

Tarjoaa seuraavia palveluita

Kirjanpito sisältää tositteiden järjestelyn, tallennuksen ja kirjanpitotulosteet. Palkanlaskenta sisältää juoksevan palkanlaskun, kertaluontoiset palkat ja palkkiot, vuosilomalaskelmat sekä palkkakortit ja -listat. Verotuslaskelmat sisältävät eri verojen määrän laskemisen ja selvittämisen. Tulosennuste on kirjanpidon pohjalta tehty ennuste kuluvalle kaudelle. Tulosanalyysi on kirjanpidosta johdettu nykytilanteen mukainen tunnuslukuraportti. Tilinpäätös on tilikaudelta tehtävä laskelma, joka selvittää liikkeen tuloksen ja varallisuusaseman.

Viranomaistehtävät

Oma vero sisältää arvonlisäveron ja työnantajasuoritusten ilmoittamisen verohallinnolle. Teen raporteja ja laskelmat Teille ja eri viranomaisille. Ilmoitusjakso voi olla liikevaihdosta riippuen 1 kuukausi, 3 kuukautta tai vuosi.

Muut mahdolliset tehtävät

Yrityksen perustamiseen sisältyvät kaupparekisteriin ja verohallintoon lähetettävät Y-lomakkeet, sekä tarvittaessa yhtiöjärjestyksen, perustamissopimuksen ja muiden asiakirjojen laatimiset. Yhtiömuotovaihtoehtoja ovat toiminimi, avoin yhtiö, kommandiittiyhtiö, osakeyhtiö ja osuuskunta. Yritystä koskevien muutosten hoitamiseen sisältyvät mahdollisten lomakkeiden täyttö ja tarvittavien asiakirjojen laatiminen. Yritystä koskevia muutoksia voivat olla esimerkiksi yhtiömuodon, toimialan, yhtiöjärjestyksen, osoitteen, aputoiminimen tai hallituksen jäsenten muutos. Tehtäviä hakemuksia voivat olla esimerkiksi ennakkoveron määrää koskevat hakemukset tai starttirahaa koskevat hakemukset.

  • Palveluideni kanssa pääset lähemmäs omaa taivoitettasi.
  • Sinun kirjanpitosi on luotettavissa käsissä! Ulkoistamalla säästätte rahaa ja aikaa ja saatte varmuutta yrityksenne talouteen.
  • Toivon, että otatte yhteyttä, että voisin tarjota yrityksellesi tarvittavaa kirjanpitopalvelua!
  • Älä luota kirjanpitosi ämätööreihin, ettei se turmele bisneksiänne!

Hinnasto :

Nimeke

Hinta, Euro, ilman ALV:a

Hinta, Euro, ALV 24%

Kirjanpitovienti

0,88

1,09

Tuntityö

110,00 / h

136,40 / h

Kausiveroilmoitus (4 min)

7,32

9,09

Tulosennuste (5 min)

9,15

11,35

Palkanlaskenta / palkkakortti

17,00

21,08

Vuosi-ilmoitukset verottajalle ja vakuutusyhtiöille

Ks. tuntityö

Ks. tuntityö